Η CD Projekt Red, εταιρεία ανάπτυξης πίσω από τα The Witcher, The Witcher 2: Assassins of Kings και The Witcher 3: Wild Hunt, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που θα βασίζεται στον κόσμο που δημιούργησε ο συγγραφέας Andrzej Sapkowski και στη συνέχεια είδαμε στα παραπάνω games. Υπεύθυνος για την δημιουργία αυτού του tabletop είναι ο Ignacy Trzewiczek, ο οποίος στο παρελθόν εμπνεύστηκε μεταξύ άλλων τα board games Stronghold, Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island και 51st State.

Το The Witcher Adventure Game είναι για 2-4 παίκτες, απευθύνεται σε ηλικίες 16 και άνω και κάθε παρτίδα θα διαρκεί περίπου δύο ώρες.  Οι βασικοί χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι τέσσερις, ο Geralt of Rivia (πρωταγωνιστής στα games), ο βάρδος Dandelion, η sorceress Triss Merigold και ο dwarf warrior Yarpen Zigrin. Μαζί θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι εξόντωσης τεράτων, επίλυσης μυστηρίων και γρίφων και διάφορων άλλων quests.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε χαρακτήρας θα διαθέτει τα δικά του skills και πολλαπλούς τρόπους να ξεπεράσει οποιαδήποτε εμπόδια βρει μπροστά του. Θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα πολεμήσετε, αν θα προσπαθήσετε να σαγηνεύσετε τους άλλους παίκτες και τους ανθρώπους που θα γνωρίσετε ή αν θα ακολουθήσετε τον δρόμο της διπλωματίας. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να συνεργαστούν, αλλά νικητής στο τέλος της παρτίδας θα είναι μόνο ένας από αυτούς. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα βρείτε επίσης διάφορους companions οι οποίοι έχουν ξεχωριστά skills, ενώ διαθέσιμα θα είναι αρκετά quests και όπως αναφέρει η εταιρεία, κάθε φορά το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το επιτραπέζιο μέσα από το επίσημο site του. Διαθέσιμη θα γίνει επίσης και μια ψηφιακή έκδοση του για Android και iOS.

Το The Witcher Adventure Game αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα μέσα στο 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης