H Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Titanfall Deluxe Edition για PC και Xbox One.

To Titanfall Deluxe Edition περιλαμβάνει τα τρία DLC που κυκλοφόρησαν τους προσεχείς μήνες για το δημοφιλές FPS της Respawn Entertainment. Πρόκειται για τα Expedition, Frontier’s Edge και IMC Rising, τα οποία συνολικά περιλαμβάνουν εννέα εξαιρετικά maps. Εάν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε κάποιο από αυτά, τότε δίχως αμφιβολία θα επιλέγαμε το Swampland. Ο συγκεκριμένος χάρτης είναι μία βαλτώδης περιοχή με αρκετά πανύψηλα δέντρα, στα οποία οι έμπειροι Pilots μπορούν να αναρριχηθούν και να στήσουν φονικές ενέδρες στους αντιπάλους τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα εννέα maps, το Titanfall έχει πλέον εξελιχθεί σημαντικά, αφού έχει προστεθεί επιπλέον περιεχόμενο σε σχέση με την πρωτότυπη έκδοσή του που διατέθηκε τον περασμένο Μάιο. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα updates που προηγήθηκαν τους προηγούμενους μήνες προστέθηκε το Black Market, στο οποίο μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε Burn Cards, ένα co-op mode, αλλά και επιπλέον customization επιλογές για τους Titans σας. Τον Ιανουάριο μάλιστα αναμένεται και το πολυπόθητο ranked play.

To Titanfall Deluxe Edition είναι ήδη διαθέσιμο για PC μέσω Origin, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου για Xbox One. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν κάποια αντίστοιχη έκδοση θα δούμε και στο Xbox 360.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Titanfall από τον Γρηγόρη Βούλγαρη, καθώς και το review για τις console εκδόσεις του. Διαβάστε επίσης τα reviews των Expedition και Frontier’s Edge DLC και συζητήστε για το Titanfall στο σχετικό topic του forum του GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης