Mε επιτυχία διεξήχθη ακόμη μία διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από τον Δήμο Παλλήνης. Πρόκειται για την 8η κατά σειρά διανομή, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και πλήθος προμηθευτών από όλη την Ελλάδα.

Οι δημότες για ακόμη μία φορά αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του δήμου και χωρίς την παραμικρή ταλαιπωρία παρέλαβαν τα προϊόντα όχι μόνο εκείνοι που είχαν κάνει παραγγελίες – μέσω του www.marketpallinis.gr – αλλά και όσοι τελευταία στιγμή έσπευσαν να προμηθευτούν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε σαφώς καλύτερες τιμές. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, η ποσότητα των προϊόντων που διακινήθηκε εκτός παραγγελιών ήταν διπλάσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» είναι μία από τις πολλές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Παλλήνης, οι οποίες όχι μόνο δεν είναι ευκαιριακές, αλλά έχουν συνέπεια, συνέχεια και διάρκεια.
Η επόμενη, 9η διανομή θα γίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2013.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη, θα ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης, www.pallini.gr. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η δυνατότητα εγγραφής όλων όσοι ενδιαφέρονται να ενημερώνονται και να συμμετάσχουν στη διανομή προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», στο www.marketpallinis.gr, το site που δημιούργησε ο δήμος για την εξυπηρέτηση των πολιτών με ασφάλεια και ακρίβεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης