Στη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται για την καταπολέμηση της διακίνησης και εμπορίας ψυχοτρόπων ουσιών.

Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 45 και 31 ετών (άνδρας-γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, τις απογευματινές ώρες της 06-05-2016, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– τρία μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 35,1 γραμμαρίων και
– τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Ακολούθησε έρευνα σε θαμνώδη περιοχή επαρχιακής οδού στον Νομό Σερρών, όπου οι δράστες απέκρυπταν ένα δέμα ηρωίνης, βάρους 103,7 γραμμαρίων, και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης, τις πρωινές ώρες της 07-05-2016, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικής αρχής, σε δύο σπίτια στον Νομό Θεσσαλονίκης, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δύο δράστες ως χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών (καβάτζες), με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:

– ένα δέμα ηρωίνης, βάρους 71 γραμμαρίων
– μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
– το χρηματικό ποσό των 910 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης