Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Στο πλαίσιο των εν λόγω δράσεων πραγματοποιήθηκε χθες (03-01-2014) συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση για την πάταξη του φαινομένου του παραεμπορίου στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης (Πλατεία Ναυαρίνου, Ροτόντα, οδός Τσιμισκή κ.α.) από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, με συμμετοχή έτερων Διευθύνσεων της Γ.Α.Δ.Θ., κατά την οποία:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα (μία γυναίκα και δύο άνδρες) για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα, βεβαιώθηκαν τέσσερα διοικητικά πρόστιμα για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου και άλλων διατάξεων, και δέκα παραβάσεις των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 708 προϊόντα παραεμπορίου. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν: 176 λαθραία πακέτα τσιγάρα, 284 είδη και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, 147 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 56 παιδικά παιχνίδια και 45 ρολόγια χειρός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης