Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν συνεχώς τα αιτήματα ανώτερης δικαστικού, η οποία ζητεί αστυνομική προστασία. 

Η υπόθεση αφορά σε ανώτερη δικαστικό, μέλος δικαστηρίου που εκδικάζει υπόθεση τρομοκρατίας στις φυλακές Κορυδαλλού και είναι χωρίς αστυνομική προστασία παρά τα αιτήματά της προς τις υπηρεσίες του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δικαστικός είχε ζητήσει δύο συγκεκριμένους αστυνομικούς για την ασφάλειά της. Οι μέρες πέρασαν, αλλά απάντηση δεν έπαιρνε από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έτσι επανήλθε. Σύμφωνα με πληροφορίες, «ενημερώθηκε προφορικώς ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί με απόφαση του αρμόδιου υπουργού δεν μπορούν να διατεθούν πλέον για τη φύλαξη προσώπων, καθώς η εντολή είναι να επιστρέψουν στις πεζές περιπολίες». Στη συνέχεια ζήτησε να της απαντήσουν «εγγράφως για τη μη αποδοχή της αίτησής της και εφόσον δεν εγκριθούν δεύτερη φορά, να της διατεθούν όποιοι αστυνομικοί εκείνοι έκριναν». Παρ’ όλα αυτά, μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει ούτε απάντηση ούτε αστυνομική προστασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστικός μεταβαίνει με το προσωπικό της αυτοκίνητο στο κτήριο του Εφετείου Αθηνών, στη συνέχεια με βανάκι της αστυνομίας μεταφέρεται στην αίθουσα του Κορυδαλλού, όπου γίνεται η δίκη, και, όταν τελειώνει το δικαστήριο, κάνει το ίδιο δρομολόγιο. Προφανώς, λοιπόν, κάποιοι θεωρούν ότι χρήζει αστυνομικής προστασίας μόνο κατά τη διάρκεια της διαδρομής Εφετείο-Κορυδαλλός.

Zougla newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης