Ειδοποιητήριο από τη δημοτική αρχή πήραν στα χέρια τους, την προηγούμενη εβδομάδα, όλοι οι ιδιοκτήτες καφετεριών και άλλων επιχειρήσεων που κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου, προκειμένου άμεσα να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους στο δήμο για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων, με εντολή του αντιδημάρχου επί των οικονομικών θεμάτων, κ. Δ. Αγαπάκη.

Μάλιστα, το ειδοποιητήριο αυτό ήρθε κατόπιν των διαπιστώσεων ότι … τώρα περισσότερο από ποτέ δεν μπαίνουν χρήματα στα ταμεία του δήμου, από τη χρήση κοινόχρηστων χώρων, ενώ παράλληλα αυξάνονται και οι διαμαρτυρίες εκ μέρους των επιχειρηματιών που επιδεικνύουν συνέπεια και πληρώνουν τα τέλη κοινόχρηστων χώρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι ο χαρακτήρας της ενημέρωσης εκ μέρους του δήμου είναι, μάλλον ιδιαίτερα αυστηρή, καθώς οι επιχειρηματίες «προειδοποιούνται» πως σε περίπτωση που δεν καταβάλλουν τα οφειλόμενα, θα τους απαγορευτεί η χρήση κοινόχρηστων χώρων, στερώντας τους ουσιαστικά την κύρια πηγή εσόδων (αφού οι περισσότεροι θαμώνες των καφετεριών επιλέγουν να απολαύσουν τον καφέ τους στους εξωτερικούς χώρους των καφετεριών).

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης