Αναβλήθηκε για τις 12 Ιουνίου η δίκη για το το καρτέλ της κοκαΐνης στο Κολωνάκι, στο οποίο κατηγορούνται ότι εμπλέκονται αρκετά επώνυμα πρόσωπα, λόγω κωλυμάτων από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας από τους εμπλεκόμενους κατηγορούμενους δεν κάθισε σήμερα στο εδώλιο, καθώς όλοι εκπροσωπήθηκαν από τους νομικούς τους παραστάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση εμπλέκονται συνολικά 27 κατηγορούμενοι, λαμπερά ονόματα της εγχώριας showbiz και ηθοποιοί, οι οποίοι, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ακόμη και για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Κεχαγιόγλου: Το δικαστήριο είναι κακουργιοδικείο και όχι «κοσμικοδικείο»

Ο δικηγόρος τριών εκ των κατηγορουμένων, κ. Σάκης Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι «τα υπερβολικά και παραφουσκωμένα κατηγορητήρια συνήθως φυλλορροούν στα ακροατήρια. Συναλλαγές μεταξύ χρηστών παρουσιάζονται ως εγκληματικές οργανώσεις και εξάρθρωση δήθεν επικίνδυνων δικτύων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω τέλος να τονίσω ότι το δικαστήριο είναι κακουργιοδικείο και όχι “κοσμικοδικείο”!… Οι δικαστές θα δικάσουν με βάση το υλικό της δικογραφίας και όχι με βάση εξώφυλλα και κουτσομπολιά» επισήμανε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης