Ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους κατοίκους της Κέρκυρας απηύθυνε το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης ΤΕΜ Κέρκυρας «Μπουτσούνι» στο πλαίσιο του 2ου ανταλλακτικού – χαριστικού παζαριού και συλλογικής κουζίνας, που διοργανώνει την Κυριακή, 3 Μαρτίου, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης (11.00 – 15.00).

«Οτιδήποτε έχετε στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας που δεν το χρειάζεστε πια, μπορείτε να το φέρετε. Κάποιος άλλος ίσως το έχει ανάγκη. Ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, CDs, DVDs, μικροσυσκευές, μικροέπιπλα, είδη σπιτιού ή γραφείου, ακόμα και εργαλεία ή φάρμακα, είναι όλα ευπρόσδεκτα. 
Οτιδήποτε παράγετε ή φτιάχνετε και έχετε διάθεση να το προσφέρετε σε συνανθρώπους σας, μπορεί να κάνει τη διαφορά για κάποιον που βρίσκεται σε ανάγκη. Και πού ξέρετε; Ίσως βρείτε κι εσείς εκεί κάτι που να σας χρειάζεται… μπορεί να εκπλαγείτε με τη διάθεση προσφοράς των συνανθρώπων μας!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Το “Μπουτσούνι” είναι ένα δίκτυο ανθρώπων που πιστεύουν πως όλα στη ζωή γίνονται πιο όμορφα όταν τα μοιράζεσαι με τους άλλους. Ελάτε κι εσείς στην παρέα μας να μοιραστούμε όμορφες στιγμές προσφοράς και αλληλεγγύης και να κάνουμε την Κυριακή αυτή διαφορετική απ’ τις άλλες», προστίθεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: corfupress.com
Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης