Με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Ελευθερίας στον Βόλο, εκατοντάδες μέλη πολιτικών φορέων, συλλογικοτήτων και απλών πολιτών, ένωσαν τις φωνές τους κατά του φασισμού.

Φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και υπό την διακριτική παρουσία ανδρών των ΜΑΤ, οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, διασχίζοντας της οδούς Ιωλκού, Ιάσονος, Φιλλελήνων, Δημητριάδος, Καρτάλη και μέσω της Ανθίμου Γαζή κατέληξαν και πάλι στο σημείο εκκίνησής τους, για να ακολουθήσει ανοιχτή αντιφασιστική συνέλευση στο Στέκι Μεταναστών της οδού Ιωλκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, έναν πρωτότυπο τρόπο για να στείλουν το δικό τους μήνυμα κατά του φασισμού και της βίας που επιφέρει, επέλεξαν συνάδελφοι (μουσικοί) του Παύλου Φύσσα που εργάζονται σε διάφορα καταστήματα της Σκιάθου.

Κατόπιν αυθόρμητης συνεννόησης πραγματοποίησαν αντιφασιστική συναυλία στη μνήμη του άτυχου 34χρονου στο παλιό λιμάνι του νησιού του Παπαδιαμάντη, την οποία τόσο οι κάτοικοι όσο και οι τουρίστες του νησιού, παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι και αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη.

Πηγή: e-volos

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης Επεισόδια στην αντιφασιστική πορεία, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013, 18:06

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης