Σε συμβολικό αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, στο ύψος της διασταύρωσης Πλατυκάμπου – Χάλκης, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι δεκάδες κάτοικοι και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλελέρ διεκδικώντας άμεσες παρεμβάσεις για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής υποδομής του εν λόγω δρόμου καθώς και άλλων περιφερειακών οδών.

Ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Ρίζος Κομήτσας, ξεκαθάρισε ότι η ανοχή των κατοίκων έχει εξαντληθεί και ότι απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις «για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο».
Ο δήμαρχος υπογράμμισε ότι η Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου δεν έχει σχεδιαστεί και δε μπορεί, σε καμία περίπτωση, να φιλοξενήσει τον τεράστιο όγκο των φορτηγών, που κινούνται, καθημερινά, κατά μήκος της, προκειμένου οι οδηγοί τους να παρακάμψουν τα διόδια Μοσχοχωρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάλεσε, δε, την πολιτεία και όλους τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους, ώστε να προχωρήσουν, το ταχύτερο δυνατόν, οι αναγκαίες παρεμβάσεις, που θα οδηγήσουν στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί σύσκεψη στον Δήμο Κιλελέρ με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να συγκεκριμενοποιηθούν οι επόμενες κινήσεις για την υλοποίηση των παρεμβάσεων στους οδικούς άξονες της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου
Πηγή: press-a.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης