Μία απίστευτη βαρβαρότητα έζησαν δύο ζώα στη Λέσβο, ξεψυχώντας με φρικτό τρόπο από τα χέρια κάποιων ανθρώπων που, δυστυχώς, κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι.

Στην πρώτη περίπτωση, ένα «αρρωστημένο μυαλό» στην Ευρειακή κάρφωσε στο κεφάλι μίας γάτας ένα καρφί και στη συνέχεια την κρέμασε σε μία καγκελόπορτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μίσος του ανθρώπου αυτού προς το ζώο ήταν τέτοιο, που για να θανατώσει με αργό και μαρτυρικό τρόπο τη γάτα την κρέμασε ίσα ίσα που να πατάει τα πόδια της στο έδαφος και να κάνει απέλπιδες προσπάθειες για να ζήσει.

Δυστυχώς, όμως, όταν οι περίοικοι βρήκαν το ζώο, ήταν πολύ αργά… Η γατούλα είχε ξεψυχήσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδοποίησαν την αστυνομία και το ζώο μεταφέρθηκε για εξέταση σε κτηνίατρο, ο οποίος έμεινε άναυδος αντικρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θανατώθηκε.

Δηλητηριασμένη γάτα στα σκουπίδια

Μία άλλη παρόμοια περίπτωση σημειώθηκε στην Προκυμαία της Μυτιλήνης. Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν το LesvosNews.gr ότι σε κεντρικό σημείο της Προκυμαίας βρίσκεται σε θέα των περαστικών, μεταξύ των οποίων και ανήλικα παιδιά, επάνω σε έναν γεμάτο κάδο απορριμμάτων μία δηλητηριασμένη γάτα.

Κάποιος είχε θανατώσει με δηλητήριο τη γατούλα, την οποία πέταξε μέσα σε ένα καφάσι και φαινόταν σαν να κοιμάται. Δυστυχώς, όμως, το ζώο ήταν νεκρό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης