Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση σοβαρού τραυματισμού ενός 85χρονου άντρα στην Ιαλυσό Ρόδου χθες τα ξημερώματα. Ο 85χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στην κοιλιακή χώρα στην αυλή του σπιτιού του στην οδό Σωτήρος.

Ο Μ. Μ., νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά εκτιμήθηκε ότι αποπειράθηκε να θέσει τέρμα στη ζωή του, ενώ στην πορεία οι έρευνες κατευθύνθηκαν σε αναζήτηση στοιχείων για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στην ισόγεια κατοικία του ο 85χρονος διαμένει με την σύζυγό του, που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, ενώ σε διπλανό σπίτι διαμένει ο εγγονός του, με την σύντροφό του.

Πάνω το σπίτι του κατοικεί η κόρη του με την οικογένειά της και στον ίδιο όροφο η ανιψιά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μέχρι τώρα έρευνα φέρεται να έχει προκύψει ότι ο 85χρονος διαπληκτιζόταν συχνά, κυρίως το τελευταίο δίμηνο με την σύζυγό του και ότι σε πολλούς από τους καυγάδες παρέβαιναν συγγενείς για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Η ηλικιωμένη σύζυγός του φέρει τραύματα, κυρίως στο πρόσωπο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διατείνεται ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει με ένα μεγάλο κοχύλι.

Κηλίδες αίματος βρέθηκαν στο εσωτερικό της κατοικίας και κυρίως στο κρεβάτι και στα σεντόνια, ενώ επίσης βρέθηκαν τρία μαχαίρια με ίχνη αίματος πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Τα ανωτέρω στοιχεία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο 85χρονος βρέθηκε στην αυλή εκτός της κατοικίας του, οδήγησαν τους αστυνομικούς στο να υποθέσουν ότι δεν αυτοτραυματίστηκε.

Ένα άλλο στοιχείο που εξετάζεται, είναι το ότι βρέθηκαν σε πλυντήριο ρούχα και σεντόνια με αποτέλεσμα να πιθανολογήθηκε ότι επιχειρήθηκε να καθαριστεί ο χώρος. Το περιστατικό φέρεται να έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Με πληροφορίες από το dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης