Η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αποχαιρέτησε τη 19χρονη Σ. Τ., που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο ατύχημα. Το τελευταίο αντίο είπαν εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, που συγκλονίστηκαν από την είδηση του θανάτου του νεαρού κοριτσιού.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 19χρονης, που έχασε τη μοναχοκόρη της.
 
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, στις 6 περίπου το πρωί της Κυριακής, στη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη. Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 34χρονος με συνεπιβάτιδα την άτυχη κοπέλα, είχε κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου, ωστόσο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή εξετράπη της πορείας της, προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου και ανετράπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την σφοδρότητα της πρόσκρουσης, η 19χρονη κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε.
 
Ο 34χρονος οδηγός της μηχανής, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.
 
Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε ένα νέο κορίτσι, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου.

Πηγή: rethnea.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης