Τη δυνατότητα, αν και με αρκετά προβλήματα προς το παρόν, να συνδεθούν δωρεάν στο διαδίκτυο προσφέρει ο Δήμος Αβδήρων στους λουόμενους που επισκέπτονται τις οργανωμένες παραλίες κατά μήκος του Δήμου.

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Αβδήρων, πριν ακόμη την εφαρμογή του Καλλικράτη στους ΟΤΑ της χώρας και ενώ λειτουργούσε ως Δήμος Βιστωνίδας, είχε θέσει σε λειτουργία δωρεάν hotspot σημεία για την παροχή wi-fi αν και κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω δίκτυο έχει πλέον επεκταθεί σε περισσότερους οικισμούς ενώ αναμένεται η βελτίωσή του. Ταυτόχρονα και κατ΄ εφαρμογή της Κυβερνητικής δέσμευσης του Πρωθυπουργού του χώρας τρέχει και η προκήρυξη για τη τοποθέτηση και λειτουργία αντίστοιχων σημείων hotspot σε δήμους της χώρας, μεταξύ των οποίων και αυτοί της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Το στοίχημα φυσικά δεν είναι απλώς η τοποθέτηση τέτοιου είδους σημείων παροχής δωρεάν ασύρματου ίντερνετ αλλά η εύρυθμη και χωρίς συνεχή προβλήματα λειτουργία τους, κάτι που στο παρελθόν δεν έχει επιτευχθεί στην περιοχή.

ΠΗΓΗ: thrakitoday.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης