Εξαρθρώθηκε κύκλωμα κατοχής και διακίνησης κοκαΐνης, στο πλαίσιο σχεδιασμού κοινών δράσεων για την καταπολέμηση και τη διάδοση των ναρκωτικών ουσιών, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και τη Λιμενική Αρχή Ρόδου.

Συνελήφθησαν χθες στην Ρόδο, δύο άτομα (μια γυναίκα και ένας άνδρας) ηλικίας 42 και 37 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και αγοράς ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου Αλβανού, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος σε φυλακή της χώρας.

Ειδικότερα χθες το πρωί στο λιμάνι της Ρόδου, εντοπίστηκε η 42χρονη κατά την άφιξη της με πλοίο της γραμμής από Πειραιά και σε έλεγχο που της έγινε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δυο πλαστικές συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 307 γραμμαρίων, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα.

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης των ναρκωτικών και η 42χρονη συνοδεύτηκε σε προσυμφωνημένο ραντεβού στην περιοχή Αφάντου Ρόδου, οπού προσήλθε ο 37χρονος προκειμένου να παραλάβει-αγοράσει την κοκαΐνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.995 ευρώ καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι η 42χρονη μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες και εισέπραττε τα χρήματα από την διακίνηση τους κατ’ εντολή του 28χρονου έγκλειστου στην φυλακή, ενώ ο 37χρονος εμπορεύονταν την κοκαΐνη σε τοξικομανείς της Ρόδου.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης