Εξιχνιάσθηκε ύστερα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Κουφαλίων, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Α.Τ. Γουμένισσας Κιλκίς και της Ειδικής Ομάδας Παιονίας Κιλκίς, ληστεία σε κατάστημα ψιλικών, η οποία έγινε χθες το μεσημέρι στα Άθυρα Πέλλας.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για «Ληστεία κατά συναυτουργία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, ο 26χρονος συλληφθείς μαζί με συνομήλικο συνεργό του, που αναζητείται, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή των Αθύρων και με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος της 61χρονης ιδιοκτήτριας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ.

Ακολούθησαν συντονισμένες ενέργειες και συνεργασία αστυνομικών των προαναφερθεισών υπηρεσιών για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι στο μεταξύ επιχείρησαν να διαφύγουν επιβιβαζόμενοι σε μοτοσικλέτα.

Έπειτα από αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε σε περιοχή του Κιλκίς ο 26χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το ποσό των 57,40 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε το δίκυκλο, ως μέσο διαφυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης