Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η ανθρωποκτονία 47χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές που σημειώθηκε στις 11 Αύγουστου.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε βρεθεί στον ημιώροφο του καταστήματος ψιλικών που διατηρούσε στον Άγιο Παντελεήμονα με τα χέρια και τα πόδια του δεμένα ενώ ο λαιμός του ήταν περιτυλιγμένος με ζώνη παντελονιού. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 47χρονου προκλήθηκε συνδυαστικά από κακώσεις προκληθείσες από αμβλύ όργανο, ταυτόχρονα με βασανισμό με αιχμηρό αντικείμενο και επακόλουθο στραγγαλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προέκυψε οι δράστες της ανθρωποκτονίας είναι τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 26, 28 και 30 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τετάρτη, στο πλαίσιο ποινικής κακουργηματικής δικογραφίας, που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις δράστες μετέβησαν το πρωί της 11ης Αυγούστου στο κατάστημα, με σκοπό τη ληστεία και αφού επιτέθηκαν στο θύμα προκαλώντας του τραύματα στο σώμα και στο κεφάλι, στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του με καλώδια, τον βασάνισαν και τελικώς τον στραγγάλισαν με τη χρήση ζώνης παντελονιού.

Οι συλληφθέντες δεν διέθεταν μόνιμη κατοικία και όπως εξακριβώθηκε δύο εξ αυτών είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης