Στην εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας σε οίκο ανοχής που είχε γίνει πριν από έναν περίπου χρόνο προχώρησε η αστυνομία Θεσσαλονίκης.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν ως ύποπτοι τρία άτομα, δύο άνδρες, ξένοι υπήκοοι, ηλικίας 28 και 22 ετών και μία 31χρονη Ελληνίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές του 2016, οι δύο άντρες, εισέβαλαν σε οίκο ανοχή, στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού σταθμού και με την απειλή πιστολιών και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ ταυτόχρονα πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό και διέφυγαν.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 31χρονη συλληφθείσα και σύντροφος ενός εκ των δραστών, εργαζόταν τότε στον οίκο ανοχής.

Η ίδια είχε αρχικά καταθέσει ψευδώς ότι ήταν η ίδια το θύμα, ωστόσο προέκυψε ότι παρείχε άμεση συνέργεια στους δύο δράστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, κάρτες sim και ρουχισμός σχετιζόμενος με την υπόθεση.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία και άμεση συνέργεια σε ληστεία, για παράβαση νόμου περί ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, εκρηκτικά, πυρομαχικά, εκρηκτικούς μηχανισμούς, εκρηκτικές ύλες και ψευδορκία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης