Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ληστεία που σημειώθηκε την Τρίτη εις βάρος δύο ηλικιωμένων στη Λακκιά.

Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης υπηρεσίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 25, 25 και 51 ετών, ενώ αναζητείται έτερος ομοεθνής συνεργός τους, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «ληστεία κατά συναυτουργία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης διέρρηξαν παντοπωλείο, ιδιοκτησίας 82χρονου. Ωστόσο, ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός του καταστήματος.

Τότε ο ιδιοκτήτης βγήκε από το σπίτι του, που βρίσκεται δίπλα στην επιχείρησή του, και οι δράστες τού προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες, ενώ απέσπασαν από το εσωτερικό του καταστήματος χρηματικό ποσό, διάφορα πακέτα με τσιγάρα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, μετέβησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου βρισκόταν η 79χρονη σύζυγός του, από την οποία αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 82χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης