Ένταση σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο. Kατά τη διάρκεια της έντασης πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς μία σκηνή, ενώ ακολούθησαν προσαγωγές από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα το περιστατικό συνέβη περί τις 7.30 το πρωί του Σαββάτου. Αφορμή στάθηκε η διαμάχη μεταξύ Μαροκινών και Ιρανών, ενώ τη σκηνή φέρονται να την έκαψαν οι Μαροκινοί χωρίς, όμως, να έχει προηγηθεί καυγάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο και προχώρησε σε προσαγωγές. Παράλληλα, ενισχύθηκαν τα μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα, κάτι που όπως φαίνεται τελικά επετεύχθη στις 10 το πρωί.

Στο συμβάν χρειάστηκε να επέμβει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Χίου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέσα στην σκηνή που καταστράφηκε από τη φωτιά διέμεναν άνθρωποι και είναι ευτύχημα που δεν υπήρξαν θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι έρευνες της αστυνομίας με στόχο να διευκρινισθούν τα αίτια των επεισοδίων και να βρεθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι συνεχίζονται.

Τον καταυλισμό της Σούδας σημειώνεται, πως επισκέφθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί και ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου Αθανάσιος Μπασιούκας, συνοδευόμενος από τον Βοηθό Αστυνομικού Διευθυντή Γ. Κεβόπουλο.

Πηγή βίντεο-φωτό: politischios.gr, astraparis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης