Live εικόνα από το 17ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτήν την ώρα στα βόρεια προάστια της Αττικής. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όποιος επιθυμεί μπορεί να μας στείλει φωτογραφίες από την περιοχή όπου σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις στο mail info@zougla.gr, στο Twitter και στο Facebook.

Για σήμερα η ΕΜΥ προβλέπει βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας με σταδιακό περιορισμό των φαινομένων στα βορειοδυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 24 στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Από τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις.

Διαβάστε επίσης: Προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012, 09:45

Ο καιρός σήμερα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012, 07:20

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης