Πατήστε εδώ και δείτε την πρόγνωση του καιρού στη zougla.gr

Kαθημερινά, μέσω της zougla.gr,  μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις αλλαγές του καιρού. Μπορείτε να πληροφορείστε αναλυτικά με γραφήματα, δορυφορικές φωτογραφίες, τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι πολίτες, όσοι ασχολούνται με τη γεωργία, την αεροναυτιλία, αλλά και ακόμη γι’ αυτούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν θα αναρτώνται καθημερινά από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Ο καιρός σήμερα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια τμήματα και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά περιμένουμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 25 βαθμούς στην Κρήτη και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως μετά το μεσημέρι και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις.

Αναλυτικά

Αττική
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, παροδικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το βράδυ. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα και από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις προβλέπονται με τοπικές βροχές, αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα βόρεια. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και ίσως σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις βόρειες περιοχές. Το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών από το απόγευμα.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Δορυφορική εικόνα από την ανατολική Μεσόγειο

Ο καιρός στην Ελλάδα


 
Ο καιρός στην Ευρώπη



Δείτε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες:

Για τις θαλάσσιες μετακινήσεις σας…

Μέσω του συστήματος Ποσειδών οι «θαλασσόλυκοι» μπορούν να πληροφορηθούν όλες τις πληροφορίες για τον καιρό. Για κάθε θαλάσσια μετακίνησή σας μπορείτε να παρακολουθείτε ανά τακτά διαστήματα τις αλλαγές στον καιρό.

Πατήστε εδώ και δείτε τις προγνώσεις ναυσιπλοΐας από το σύστημα Ποσειδών

Επίσης έχετε την ευκαιρία να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες για τον καιρό σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ένταση των ανέμων, για τις περιοχές, όπου θα σημειωθεί βροχόπτωση, χιονόπτωση, τις νεφώσεις και την θερμοκρασία.

Η πρόγνωση του καιρού για την Ελλάδα
Η πρόγνωση του καιρού για την Ευρώπη

Πατήστε
εδώ και δείτε τι καταγράφει ο σταθμός στην Αθήνα
Πατήστε εδώ και δείτε τι καταγράφει ο σταθμός στον Πειραιά

Καθημερινά η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εκδίδει δελτίο θυελλωδών ανέμων. Όλοι οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη γεωργία μπορούν να ενημερώνονται για τις καιρικές συνθήκες.

Τον Μάιο του 2010 η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) έλαβε Πιστοποίηση σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ISO 9001: 2008 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) που εφαρμόζει στην μετεωρολογική υποστήριξη για την αεροναυτιλία.

Πατήστε εδώ και δείτε την πρόγνωση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης