Στην επέκταση του φωτισμού στα δημοτικά διαμερίσματα προχωρεί ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, επιχειρώντας να καλύψει τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει ύστερα από την οικοδόμηση νέων περιοχών τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, θα τοποθετηθούν 20 και πλέον στύλοι σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα.

Η επέκταση του φωτισμού κρίνεται απαραίτητη, καθώς αρκετές οικίες ή κτίρια που στεγάζουν επαγγελματικές δραστηριότητες έχουν κατασκευαστεί τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια να απαιτείται πλέον φωτισμός για την εξυπηρέτηση κατοίκων και εργαζομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ανάγκες έχουν ήδη καταγραφεί, καθώς τα δημοτικά διαμερίσματα όπου χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Η εγκατάσταση γίνεται σε συνεργασία με τη ΔΕΗ, ενώ το κόστος επιβαρύνει τον Δήμο. Όπως ανέφερε η δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Ελένη Λαΐτσου, «βρισκόμαστε σε επαφές και συζητήσεις, ώστε να επεκτείνουμε τον δημοτικό φωτισμό στην περιοχή μας και να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι όλων των δημοτικών διαμερισμάτων. Προσπαθούμε οι σχετικές διαδικασίες να προχωρήσουν άμεσα, ενώ μέριμνά μας είναι το οικονομικό κόστος να κινηθεί σε προσιτά επίπεδα».

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης