Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών των ΜΑΤ και μελών της περιφρούρησης των γραφείων της παράταξης ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην οδό Κλεισόβης στα Εξάρχεια, περίπου στις 16:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Διαδηλωτές που είχαν επιστρέψει από την αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια κατά του συλλαλητηρίου που διεξάγεται στην πλατεία Συντάγματος για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, βρίσκονταν στην οδό Κλεισόβης, όπου και έξω από τα γραφεία της παράταξης, φέροντας κράνη και σημαίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις που ακολουθούσαν τους διαδηλωτές μετά την αποχώρησή τους από την οδό Πανεπιστημίου, επιτέθηκαν απρόκλητα στους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές μεταξύ των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ στην περιοχή γύρω από την πλατεία Κάνιγγος στα Εξάρχεια υπάρχουν ως αυτή την ώρα συγκεντρωμένα άτομα, με σκοπό να παρεμποδίσουν ακροδεξιούς διαδηλωτές να εισέλθουν στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Θεμιστοκλέους, άγνωστοι επιτέθηκαν σε έναν διερχόμενο, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα και ήταν τυλιγμένος με την ελληνική σημαία. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν κυκλώσει την περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης