Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στη Θεσσαλονίκη και μόλις αποχώρησαν οι δρομείς… εμφανίστηκαν οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του δήμου.

Οι συμμετέχοντες στους χτεσινούς αγώνες ήταν χιλιάδες, οπότε, όπως αναμενόταν, συγκεντρώθηκαν στους κάδους καθαριότητας και ανακύκλωσης στο κέντρο της πόλης, μεγάλες ποσότητες σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, μετά το τέλος της διοργάνωσης, οι εργαζόμενοι στον δήμο ανέλαβαν να παραδώσουν μια καθαρή πόλη.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου σε θέματα καθαριότητας, Λάζαρος Ζαχαριάδης, περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι εργάστηκαν για τον καθαρισμό του κέντρου.

Διαβάστε την ανάρτησή του και δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης εργάστηκαν από την Παρασκευή έως τα ξημερώματα απόψε για την επιτυχία του 7ου νυχτερινού ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης και την γρήγορη αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης μετά την ολοκλήρωσή του.

Καθαρίστηκε επιμελώς η διαδρομή και ο περιβάλλον χώρος πριν και μετά τον αγώνα και συντηρήθηκε κατά την διάρκειά του καθώς συγκεντρώθηκαν 20.000 δρομείς και πάρα πολλοί θεατές.

Τοποθετήθηκαν κάδοι ανακύκλωσης στις στάσεις της διαδρομής και συντηρήθηκαν οι χώροι του Δημαρχείου έξω και μέσα καθώς χρησιμοποιήθηκαν ελεύθερα από τους χιλιάδες συμπολίτες μας.

Κυρίες και κύριοι συγχαρητήρια σε όλους σας.

Για μία ακόμα φορά διακριτικά και αποτελεσματικά εργαστήκατε για την πραγματοποίηση και ολοκλήρωση με επιτυχία μιας ακόμα μεγάλης διοργάνωσης στην πόλη μας».

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης