Η εξέλιξη των έργων υγείας στη Θεσσαλία ήταν το αντικείμενο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εχθές.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο παρακολούθησης της πορείας υλοποίησης των συγχρηματοδοτούμενων από το Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργων και της επίτευξης των στόχων του Προγράμματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θεσσαλία είναι ενταγμένα και υλοποιούνται για τον τομέα της υγείας 46 έργα συνολικού προϋπολογισμού 47,6 εκατ. ευρώ ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Για να συμπληρώσει «όλο αυτό το διάστημα και σε συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας, 5ης ΥΠΕ και των διοικήσεων των νοσοκομείων της Θεσσαλίας κάναμε έναν αγώνα δρόμου για να εντάξουμε νέα έργα και να καλύψουμε ανάγκες, που υπήρχαν».

Παράλληλα ο περιφερειάρχης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αύξηση του ιατρικού τουρισμού που παρατηρείται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γρηγόρης Παπαχαραλάμπους, ο διοικητής και ο υποδιοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδος κ.κ Λάζαρος Μακρής και Γρηγόρης Δασταυρίδης, ο διοικητής των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων Λάρισας κ. Θανάσης Μητσιός, η αναπληρώτρια διοικήτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας κα. Εύη Αδαμάκη, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, κ. Γιάννης Στεφανίδης και η υποψήφια με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» χειρουργός κα. Αντιγόνη Πουλτσίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης