Συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χαλκίδα Ευβοίας ένας Έλληνας ηλικίας 31 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρες κλοπών σε δύο σπίτια και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, περίπου στη 01.30 τα ξημερώματα, ο 31χρονος παραβιάζοντας παράθυρο εισήλθε στο σπίτι ενός 59χρονου στη Χαλκίδα με σκοπό την κλοπή, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας που περιπολούσαν στην περιοχή μετέβησαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας προέκυψε ότι ο 31χρονος νωρίτερα είχε εισέλθει στην αυλή κατοικίας, ιδιοκτησίας 34χρονου, στην ίδια περιοχή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, προκαλώντας φθορές στην εξωτερική περίφραξη του σπιτιού.

Σημειώνεται ότι ο δράστης στις 10 Ιανουαρίου είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ευβοίας για απόπειρα κλοπής σε σπίτι, ιδιοκτησίας 43χρονου, στη Χαλκίδα, έπειτα από πεζή καταδίωξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης