Αν μέχρι σήμερα νομίζατε ότι οι καταναλωτικές υπερβολές συμβαίνουν μόνο στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα της κρίσης… πλανάστε πλάνην οικτρά. 

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά δεκάδες συμπολίτες μας, μέχρι και σε sleeping bags έξω από κατάστημα της Κηφισιάς κοιμήθηκαν, για να προλάβουν να αποκτήσουν το πολυπόθητο ζευγάρι παπούτσια, αξίας 200 ευρώ που σχεδίασε για την Adidas ο ράπερ -και σύζυγος της διάσημης Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διανύσαμε τόσα χιλιόμετρα για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και ένα ζευγάρι, Αdidas Yeezy Boost 350 να γίνει δικό μας», λέει ένας από αυτούς που ταξίδεψαν από τη Βουλγαρία για να το αποκτήσουν.

Ούτε καν η διόλου χαμηλή τιμή πώλησής τους, τα 200 ευρώ, πτόησαν τους δεκάδες θαυμαστές που συγκεντρώθηκαν.

«Έστειλα τον οδηγό της οικογένειας να περιμένει όλο το βράδυ και το πρωί πήρα τη θέση του», εκμυστηρεύτηκε νεαρός γόνος οικογένειας επιχειρηματιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην Αμερική δεν τα πρόλαβα. Με το που ήρθαν εξαντλήθηκαν αμέσως, γι’ αυτό και περίμενα να έρθουν εδώ», συμπληρώνει, καμαρώνοντας για το νέο του απόκτημα.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο facebook το ίδιο το κατάστημα, το οποίο ενημέρωνε ότι θα καταφτάσουν μόλις 30 ζευγάρια παπούτσια και ότι όσοι καταφτάσουν πρώτοι θα είναι οι τυχεροί!




Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης