Επιλεκτική μνήμη και αντιφάσεις καταλογίζει στον πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου η εισαγγελέας της έδρας, Ξένη Δημητρίου, κατά την αγόρευση της ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.

Η Εισαγγελέας υποστήριξε ότι «ο πρώην υπουργός αλλά θυμάται και άλλα ξαφνικά τα ξεχνά». Παρά τις βαριές όπως είπε κατηγορίες που αντιμετωπίζει, δεν εισέφερε κανένα στοιχείο, ενώ με ανακρίβειες ακόμη και τώρα δεν αποκαλύπτει τι απέγινε το cd της λίστας, το οποίο παρέλαβε επίσημα η χώρα μας από τις γαλλικές αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν ξέρω, τόνισε η εισαγγελέας, πως επιλεκτικά θυμάται ο κατηγορούμενος μιας και μας λέει τι έγινε με το cd, αλλά δεν θυμάται που το έδωσε. Σε ποια γραμματέα του το έδωσε για φύλαξη. Δεν μας λέει γιατί ξαφνικά σταματάει η μνήμη του».

Σε ό,τι αφορά για την εντολή Παπακωνσταντίνου να δώσει μόνο ορισμένα ονόματα καταθετών για έλεγχο στον Καπελέρη, η εισαγγελέας τόνισε ότι «η ενέργειά του δεν ήταν η ενδεδειγμένη καθώς η λίστα απεικόνιζε μια κατάσταση που δεν ήταν πρόσφατη, καθώς άλλοι είχαν μηδενίσει τους λογαριασμούς του η είχαν μεγαλύτερα από τα αναφερόμενα ποσά».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης