Για την πατέντα του Πέτρου Ζωγράφου, η οποία μέσω μικροκυματικής ταλάντωσης διασπά το μόριο του νερού για την παραγωγή υδρογόνου και ρεύματος, έχουν εκφράσει τη γνώμη τους καθηγητές πανεπιστημίων, η Ένωση Φυσικών Ελλάδας και πολλοί άλλοι, οι οποίοι έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο. Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μου η επίθεση, έμμεση και άμεση, που έγινε στον Ζωγράφο με στόχο τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Οι πρόσφατες δικαστικές περιπέτειες του Σταύρου Ψυχάρη φαίνεται ότι βοήθησαν στο να χαθεί η ψυχραιμία και να χειροτερέψει το κλίμα μέσα στο συγκρότημα Λαμπράκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα «ΝΕΑ», μία από τις σοβαρότερες εφημερίδας στη χώρα μας, φαίνεται ότι έχουν περιπέσει σε κατάσταση απόλυτης παρακμής. Διαφορετικά δεν εξηγείται η ποιότητα των άρθρων και των αρθρογράφων φυσικά και ο πρόχειρος τρόπος, με τον οποίο επέλεξαν να επιτεθούν σε μία κολοσσιαίας αξίας εφεύρεση, με στόχο τον Καμμένο.

Πρέπει κάποιος να πληροφορήσει τους συγκεκριμένους αρθρογράφους (Κανέλλη-Τσιντσίνη) ότι η εφεύρεση του Ζωγράφου δεν χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας. Ότι ο εφευρέτης, παρά το ενδιαφέρον του υπουργού, είναι ο μόνος που κάτι κατάλαβε από την κυβέρνηση, δεν συνεργάστηκε με τους επιστήμονες του υπουργείου, εξαιτίας της γραφειοκρατίας και της αδυναμίας αυτοδύναμης ανάπτυξης μέσα στον συγκεκριμένο χώρο.

Ότι τεράστιο ενδιαφέρον έχει ήδη εκδηλωθεί από εταιρείες κολοσσούς και γίνεται προσπάθεια να μη φύγει από τα ελληνικά σύνορα η εφεύρεση, προς όφελος της ταλαιπωρημένης οικονομίας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ότι η ομάδα νομικών που υποστηρίζει την προσπάθεια του Ζωγράφου, με επικεφαλής τον Γιάννη Σπηλιόπουλο, εργάζεται πυρετωδώς για την ταυτόχρονη αναγνώριση της πατέντας σε όλον τον πλανήτη, προκειμένου να μπορεί να έχει εφαρμογή και να παραχθεί χωρίς τον φόβο υποκλοπής από τρίτους.

Τέλος, οφείλω να διαβεβαιώσω προσωπικά τους κυρίους αυτούς, εφόσον επί σειρά ετών εργάστηκα στο συγκεκριμένο έντυπο, ότι η εφεύρεση Ζωγράφου δεν έχει καμία σχέση με το νερό του Καματερού, τη μεγάλη ντροπή του συγκεκριμένου συγκροτήματος, την οποία βεβαίως δεν οφείλουν να μοιραστούν με τους πρωταγωνιστές εκείνης της εποχής, μπορούν όμως να προσπαθήσουν να μην τους μοιάσουν.

Η ακαταμάχητη μαλακία ακόμα και στην ξεπεσμένη δημοσιογραφία του σήμερα πρέπει να έχει όρια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης