O Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισµός ∆ήµου Αγίου Νικολάου διοργανώνει για πρώτη φορά το “Agios Nikolaos – Cliff Diving 2016”, σε συνεργασία µε την Word High Diving Federation στα πρότυπα και προδιαγραφές ενός διεθνούς Cliff Diving Show, στις 26 και 27 Αυγούστου, µε στόχο να αποτελέσει µακροχρόνια το σήµα κατατεθέν της πόλης του Αγίου Νικολάου Κρήτης και της φηµισµένης και ιδιαίτερης οµορφιάς λίµνης του.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο άθλημα σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον Άγιο Νικόλαο και που αναμφίβολα θα προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα και μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε όσους το παρακολουθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοργάνωση συµπεριλαµβάνει καταδύσεις από δεκαέξι µέτρα από διεθνούς φήµης καταδύτες σε διαφορετικά στυλ και βαθµό δυσκολίας. Στην εκδήλωση θα λάβουν µέρος επαγγελµατίες και ερασιτέχνες καταδύτες, µέλη της World High Diving Federation από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης (Ελβετία, Γερµανία, Ρωσία, ∆ανία και Μεγάλη Βρετανία) οι οποίοι για πρώτη φορά θα καταδυθούν στην χώρα µας.

Το εντυπωσιακό θέαμα στην λίμνη του Αγίου Νικολάου κατέγραψε με την κάμερά του ο επαγγελματίας αεροκινηματογραφιστης Νίκος Σαράντος.

Απολαύστε το:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

b

Πηγή: idrones.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης