Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Παράλληλες διαδηλώσεις έλαβαν χώρα το απόγευμα της Τρίτης στο Νέο Ηράκλειο, με τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιούν εκδήλωση μνήμης για τους δύο νεκρούς του 2013, και μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων να πραγματοποιούν πορεία-αντισυγκέντρωση σε κοντινό σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μέσο βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου οι δύο αντικρουόμενες ομάδες διαδηλωτών να μην έρθουν σε επαφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την εκδήλωση αναφέρεται:

«Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Τρία χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!

Τρίτη 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο

«Ας γνωρίζουν ότι μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτε πλέον δεν είναι ίδιο. Για Εμάς ο Αγώνας μέχρι την Τελική Νίκη είναι μονόδρομος»! Ν.Γ.Μιχαλολιάκος

Τα τύμπανα θα σημαίνουν πένθιμα όμως οι Καρδιές και οι Σημαίες μας θα είναι ολόρθες. Οι Δάδες θα λάμπουν στο σκότος όπως οι Ψυχές των Συναγωνιστών μας στα Ηλύσια Πεδία

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
Δικαιοσύνη για τ’ αδέρφια μας και Τιμωρία των Ενόχων, Βροντοφωνάζοντας
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΩΝ!
ΜΑΝΟΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΩΝ»!

Στο κάλεσμα των αντιφασιστικών οργανώσεων αναφέρεται:

«Η Χρυσή Αυγή προσπαθεί να ανασυγκροτήσει τα Τάγματα Εφόδου. Δημιουργεί ομάδες αναταραχών που επιτίθενται σε αντιφασίστες και μετανάστες σε Πειραιά, Ασπρόπυργο, Αγίους Αναργύρους. Εφετείο, Μενίδι, Λέσβο και Ρέθυμνο και ετοιμάζεται οργανωτικά για το επόμενο πολιτικό κενό.

Το καθήκον, για να τσακιστούν τα τσιράκια των αφεντικών, δε βαραίνει τις πλάτες του κράτους. Είναι αποκλειστική υποχρέωση των αντιφασιστών να τους τσακίσει και να αγγίξουν το όραμα της εξέγερσης.

Θα πρεπει να ξαναβάλουμε στην πολιτική ατζέντα τον επαναστατικό υποκειμενισμό και να χτίσουμε τον μηχανισμό που θα ξανα κλείσει τους τους φασίστες στις τρύπες τους και θα παράξει το δικό του σχέδιο για την κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης.

Την 1 Νοεμβρίου οι ναζί θα δοκιμάσουν να κάνουν μία καμπάνια υπεράσπισης των ιδανικών τους. Η κάθετη αντίθεση του κινήματος απέναντι στις λογικές θυματοποίησης της Χρυσής Αυγής είναι βασικός όρος ύπαρξης του ταξικού κινήματος.

Τσακίζουμε τους φασίστες – ετοιμάζουμε την αυριανή μάχη για την κομμουνιστική εξέγερση!

Αντιφασιστικές κινητοποιήσεις 1 Νοεμβρίου:

-8.30 πμ συγκέντρωση στο Εφετείο

-6 μμ διαδήλωση ΗΣΑΠ Ν.Ηρακλείου.

Καμία θυματοποίηση της Χρυσής Αυγής!

Καμία σπιθαμή γης στους φασίστες!

Απενεργοποίηση γιαφκών – «γραφείων» ναζιστικών σχημάτων»!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης