Μέχρι το τέλος του χρόνου θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ολόκληρη η δυτική περιμετρική του Ηρακλείου που συνδέει την πόλη με την Αμμουδάρα και το Γαζί! Ο δρόμος ολοκληρώνεται μετά από 10 χρόνια αφού ξεκίνησε ουσιαστικά με τους Ολυμπιακούς Aγώνες.

Ήδη αφού έληξε η «διαμάχη» με το αυθαίρετο που υπήρχε εκεί η ανάδοχος εταιρεία του έργου προχώρησε στην καθαίρεση τμημάτων τοίχων και στην κοπή δένδρων εντός της απαλλοτριωμένης ζώνης ακινήτου, που εμπόδιζε την συνέχισή του. Απομένουν τα δίκτυα, οι ασφαλτοστρώσεις και οι διαγραμμίσεις ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος μετά τη 10χρονη μαραθώνια περιπέτεια και το συγκεκριμένο έργο βρίσκει επιτέλους τη λύση του και ολοκληρώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την περάτωσή του έργου συνδέεται η παραλιακή λεωφόρος στο ύψος του Παγκρητίου Σταδίου με την κεντρική λεωφόρο (Α. Παπανδρέου) της Αμμουδάρας.

Το έργο έχει κατασκευασθεί στο σύνολο του (μήκος 1.700 μ.) πλην του τμήματος του εν λόγω ακινήτου καθώς υπήρχε δικαστική διαμάχη από την εποχή της κήρυξης της απαλλοτρίωσης το 2003.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης