Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών καλείται να εμφανιστεί αύριο, Τετάρτη, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος προκειμένου να «εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις». Η κλήση αφορά την άρνηση του δημάρχου, μετά και από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να παραδώσει στοιχεία στο πλαίσιο της αξιολόγησης, και του επανέλεγχου της μετατροπής συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου των υπαλλήλων του δήμου, που έχει δρομολογήσει του υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Οδηγούμαι στη δικαιοσύνη γιατί δεν έδωσα 200 οικογένειες στους κεφαλοκυνηγούς» δήλωσε ο Σ. Ρούσσος, τονίζοντας πως από τα 564 δικαιολογητικά που έχουν αποσταλεί από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης έχουν ελεγχθεί ήδη τα 170 και η διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ο Σ. Ρούσσος ζητά από τη σημερινή κυβέρνηση εξήγηση, για την επιλεκτική διαδικασία των αξιολογήσεων των δήμων, αφού από τους 325 δήμους ανά τη χώρα έχουν επιλεχθεί μόνο 10, τονίζοντας το γεγονός της απουσίας άλλων δήμων που έχουν διπλάσιο ποσοστό μονιμοποιήσεων προσωπικού.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης