Σε δρόμους του Nομού Λάρισας θα κάνουν την εμφάνισή τους εντός της εβδομάδας τα τρακτέρ, καθώς η Ενωτική Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιεί εδώ και έναν μήνα σε όλον τον νομό.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί στον Παλαμά Καρδίτσας Πανελλαδική Σύσκεψη της Επιτροπής των Μπλόκων, όπου θα αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση και ο πανελλαδικός συντονισμός των κινητοποιήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι αγρότες ζητούν άμεση συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να του θέσουν το διεκδικητικό πλαίσιο με τα αιτήματά τους.

Κλείνοντας τον κύκλο των επαρχιακών συλλαλητηρίων στον νομό, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα συλλαλητήριο στα Φάρσαλα. Όπως αποφασίστηκε στη διάρκεια της πανθεσσαλικής σύσκεψης ομοσπονδιών και αγροτικών συλλόγων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Παλαμά, τα τρακτέρ θα παραμείνουν στα Φάρσαλα «στήνοντας μπλόκο ενάντια στον προϋπολογισμό που θα συζητιέται στη Βουλή».

Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, οπότε ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, θα στηθεί μπλόκο στον κόμβο Πλατυκάμπου-Αγιάς, στο οποίο καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται επαρχιακές συσκέψεις, ώστε να στηθούν μπλόκα και σε άλλα σημεία του νομού αλλά και να υπάρχει μαζική έξοδος τρακτέρ στις πλατείες των χωριών.

Διαβάστε επίσης: Στους δρόμους βγάζουν τα τρακτέρ οι αγρότες στα Τρίκαλα
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015, 12:57

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης