Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη η τραγωδία που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Άργος, όταν ένας πατέρας πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο φορές την 17χρονη κόρη του, τραυματίζοντάς την στον αυχένα και το κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 47χρονος άνδρας μετά την αποτρόπαια πράξη του επιχείρησε να αυτοκτονήσει, όμως αστυνομικοί που μετέβησαν στο σπίτι του τον συνέλαβαν πριν προλάβει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η άτυχη κοπέλα και ο πατέρας της μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ένα θέμα που έχει παγώσει όλη την Ελλάδα, έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα τη φιλήσυχη κοινωνία του τόπου μας, που δεν έχει δώσει ποτέ τέτοια δείγματα» είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος.

Ο κ. Καμπόσος γνώριζε προσωπικά τον 47χρονο, «ήταν ένας άντρας ευκατάστατος, με σώας τας φρένας» αναφέρει και θεωρεί αδιανόητο ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπόρεσε να κάνει αυτή την πράξη.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Καμπόσος μέσω του τηλεοπτικού βήματος που του δόθηκε έκανε έκκληση για αίμα προκειμένου να σωθεί η 17χρονη.

Διαβάστε επίσης: Άργος: Πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στη μέση του δρόμου, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2013, 17:00

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης