Στη μάχη που δίνει μια 26χρονη κοπέλα από το Χαμέζι Σητείας για να κρατηθεί στη ζωή συνδράμουν γνωστοί καλλιτέχνες της Κρήτης, με μια συναυλία για ιερό σκοπό, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στον Χανδρά.

Η 26χρονη Ιωάννα Κουνδουράκη έχει διαγνωσθεί με όγκο στον εγκέφαλο και εγχειρίστηκε πριν από λίγες μέρες στο Ανόβερο της Γερμανίας. Προσεχώς πρέπει να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό κόστος της εγχείρησης ξεπέρασε τα 50.000 ευρώ με πολυήμερη παραμονή της στην εντατική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένειά της απευθύνει έκκληση προς όλους να βοηθήσουν για να σωθεί η κοπέλα, καθώς υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης των εξόδων για τη μάχη που δίνει.

Στη συναυλία στον Χανδρά Σητείας συμμετέχουν αφιλοκερδώς ο Κωστής Βουτυράκης, ο Μιχάλης Καζαμίας, η Κατερίνα Γαργανουράκη, ο Χάρης Νικάκης, ο Γιάννης Πρωτογεράκης, ο Σήφης Στειακός (Λιγοψυχάκης), ο Μανώλης Χαρκιωλάκης και ο Σωτήρης Χατζαντωνάκης.

Επίσης, οι σχολές χορού Λίτσας Βεζυράκη, Δημήτρη Καπαράκη και η Χορευτική Ομάδα του Παλαικάστρου. Συντονιστής της εκδήλωσης ο Νίκος Ραπάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με κουπόνι στήριξης 5 ευρώ.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης