Με τη βροχή να κάνει αισθητή την παρουσία της και τους απεργούν να κάνουν αισθητή την απουσία τους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν από κοινού ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, στην πόλη της Ξάνθης. 

Η εικόνα του σχεδόν άδειου Εργατικού Κέντρου, το οποίο είχε προσδιοριστεί ως το σημείο συνάντησης των απεργών, προκάλεσε για ακόμη μια φορά τον προβληματισμό των ελάχιστων διαδηλωτών, ενώ η τρομακτικά αποστειρωμένη από απεργούς αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Ξ. προκάλεσαν έντονη δυσφορία και απογοήτευση σε όσους ήλπιζαν πως θα υπήρξε μαζική κινητοποίηση από πλευράς των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί και με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς άρχισαν να προσέρχονται στον χώρο του Εργατικού Κέντρου διαδηλωτές, αναρτώντας μερικά πανό και κρατώντας στα χέρια τους ομπρέλες, δεδομένων και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη. Παράλληλα πραγματοποιούνταν άλλες δυο συγκεντρώσεις διαδηλωτών, η μια από μέλη του ΠΑΜΕ στην Κεντρική Πλατεία, και η άλλη στην Πλατεία Ελευθερίας από μέλη της Πρωτοβουλίας Αντίστασης.

Ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου κάλεσε τους απεργούς να μπουν μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων, ώστε να αναγνωσθεί το ψήφισμα της απεργίας και να γίνει συζήτηση με τους απεργούς, ωστόσο όταν αυτό συνέβη η αίθουσα δεν κατάφερε να γεμίσει.

Πηγή: thrakitoday

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης