Αναμφίβολα πολλές είναι οι παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Λάρισας και μάλιστα σε εποχές μνημονιακών περικοπών, κάτι που σηματοδοτεί την δυσκολία του εγχειρήματος. Όμως σε ορισμένα σημεία και με δεδομένες τις άσχημες καιρικές συνθήκες της εποχής τα πράγματα λίγο απέχουν από το να γίνουν επικίνδυνα.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στον περιφερειακό δρόμο στο ύψος του Πλατυκάμπου, ο οποίος συνδέει την Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου με τον δρόμο προς Αγιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόλυτα σκοτεινή η διαδρομή, καθώς σε μεγάλα τμήματά της δεν έχει προβλεφθεί ή δεν λειτουργεί ο φωτισμός. Παράλληλα, οι ομίχλες των προηγούμενων ημερών κυρίως τις νυχτερινές ώρες έκαναν τον συγκεκριμένο οδικό άξονα σχεδόν αδιάβατο.

Καθώς αυτή η διαδρομή εξυπηρετεί μεγάλο αριθμό πολιτών – Λαρισαίων, Αγιωτών, κατοίκων του Πλατυκάμπου, αλλά και οδηγών που θέλουν να κινηθούν από και προς τη Νέα Εθνική Οδό – καλό θα ήταν να τύχει της προσοχής των αρμοδίων, οι οποίοι δείχνουν πως στον προγραμματισμό τους, η ασφάλεια του οδικού δικτύου είναι στις άμεσες προτεραιότητές τους.

Το αίτημα λοιπόν είναι σαφές: περισσότερο φως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: larissanet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης