Σταματούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 48χρονου Χριστόφορου Φαρσάρη, από το Μέσα Λασίθι που αγνοείται από το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες δεν έχουν οδηγήσει σε κάποιο ουσιαστικό στοιχείο που να βοηθήσει ώστε να οδηγηθούν στα ίχνη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από την παρέλευση των 72 ωρών, προβλέπεται πως η έρευνα δεν συνεχίζεται επίσημα αν δεν υπάρχουν στοιχεία. Κάνουν όλοι ό,τι μπορούν και συνεχίζουν, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό», επισημαίνει ο υπεύθυνος περιφερειακός σύμβουλος πολιτικής προστασίας της περιφερειακής ενότητας Λασιθίου, Γιάννης Γουλιδάκης.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Κρήτης, Δημήτρης Κουλουγουσίδης, τόνισε πως οι έρευνες συνεχίζονται από την ομάδα και θα συνεχιστούν αν υπάρξει χρήσιμη πληροφορία. «Μέχρι τώρα βαδίζουμε στα τυφλά» επεσήμανε.

Όπως αναφέρει το anatolh.com, ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε με φίλους να κάνει μεγάλες διαδρομές στα γύρω βουνά και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει κινηθεί σε μακρύτερες αποστάσεις κι αυτή τη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης