Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

Στη Θεσσαλονίκη σταμάτησε να χιονίζει, ωστόσο η θερμοκρασία παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Κλειστοί λόγω του παγετού είναι οι δρόμοι από τον Χορτιάτη ως τη στροφή Πανοράματος και από τον Χορτιάτη ως τον Άγιο Βασίλειο και ο δρόμος Ωραιοκάστρου-Μελισσοχωρίου. Προσεκτικοί συνιστά η Τροχαία να είναι οι οδηγοί, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, από την πόλη προς το Ωραιόκαστρο και στο Δερβένι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης-παγετού, διεξάγεται με αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό Αγίου Αθανασίου-χιονοδρομικού κέντρου Βόρρας (Καϊμακτσαλάν), από το 5ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο στον νομό Πέλλας, στην επαρχιακή οδό Σελίου-Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου στον νομό Ημαθίας, στην επαρχιακή οδό Καστανερής-Λιβαδίων στον νομό Κιλκίς.

Στο 26ο έως το 30ό χλμ της εθνικής οδού Σερρών-Προμαχώνα, ο δρόμος έκλεισε το μεσημέρι για είκοσι λεπτά και στη συνέχεια άνοιξε, αλλά γίνονται ενέργειες αποχιονισμού.

Αλυσίδες απαιτούνται επίσης από το 18ο έως 28ο χλμ. της επαρχιακής οδού Καστοριάς-Φλώρινας μέσω Βιτσίου, από το 30ό έως το 50ό χλμ Καστοριάς-Ιωαννίνων, από το 24ο έως το 45ο χλμ. Γρεβενών-Σαμαρίνας και από το 35ο ως το 50ό χλμ. από τα Γρεβενά προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης