Μεγάλη είναι η κινητοποίηση αυτή την ώρα στο λιμάνι της Σούδας όπου συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες πάνω στο φορτηγό πλοίο που εντοπίστηκε στα ανοιχτά του κόλπου της Κισάμου με τους λιμενικούς να πραγματοποιούν ρεσάλτο το βράδυ και να το αναγκάζουν να καταπλεύσει στη Σούδα, καθώς κρίθηκε ως ύποπτο για μεταφορά όπλων και πυρομαχικών.

Οι αρχές εξέτασαν το ένα κοντέινερ και διαπίστωσαν ότι περιείχε κυνηγετικά όπλα τα οποία μεταφέρονταν νόμιμα. Απομένει πλέον για τις αρχές να εξετάσουν και τα υπόλοιπα κοντέινερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νωρίτερα στο λιμάνι της Σούδας έφτασε εταιρεία με γερανοφόρα οχήματα προκειμένου να κατεβάσουν τα κοντέινερ από το πλοίο.

Από το απόγευμα στο λιμάνι της Σούδας βρίσκεται η εισαγγελέας Χανίων η οποία μαζί με τις λιμενικές αρχές και τους τελωνιακούς, εξετάζουν εξονυχιστικά το πλοίο και το φορτίο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έρευνα των κοντέινερ που βρίσκονται στο φορτηγό πλοίο, εκτός από τους άνδρες των λιμενικών αρχών έχουν επιστρατευτεί και δυο ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι για την ανεύρεση εκρηκτικών υλών ή άλλου παράνομου φορτίου.

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης