Προσωπική «βεντέτα» φαίνεται πως έχει ανοίξει μεταξύ του Γιάννη Σμπώκου και του Άκη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του, με τον πρώην διευθυντή Εξοπλισμών να αξιώνει από τη Βίκυ Σταμάτη να του ζητήσει συγνώμη για τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς που έκανε στο πρόσωπό του.

Στην εκπνοή της ακροαματικής διαδικασίας, ο Γιάννης Σμπώκος έστρεψε τα πυρά του κατά του Άκη Τσοχατζόπουλου με αφορμή, αυτή τη φορά όσα είχε πει η Βίκυ Σταμάτη στην απολογία της αλλά και σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του ALPHA για τον ίδιο τον οποίο αποκάλεσε «τσάντα» του συζύγου της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Ένα πρόσωπο, που είχε άμεση σχέση με το περιβάλλον του άνδρα μου, μου είπε ότι πρέπει να απομακρύνει τον κ. Σμπώκο γιατί είναι η “τσάντα” του χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος. Αυτό έγινε το έτος 2000, που ο άνδρας μου ήταν υπουργός Εθνικής ΄Άμυνας” .

Ο κ. Σμπώκος προχώρησε όμως κι ένα βήμα παραπάνω, αναφερόμενος στην υπόθεση των εκβιασμών από ποινικούς κρατουμένους , μέσω βομβιστικών επιθέσεων, στην οποία είναι ελεγχόμενος κι ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην διευθυντής Εξοπλισμών του ΥΠΕΘΑ ο οποίος χαρακτηρίζει «ψευδείς και χυδαίους» τους ισχυρισμούς της Βίκυς Σταμάτη, πετάει το …γάντι στη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου, λέγοντας: «…Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η μέθοδος της εκτροπής της πίεσης και των ευθυνών σε άλλους χρησιμοποιήθηκε και στην γνωστή υπόθεση των εκβιασμών των γνωστών ποινικών και των βομβιστικών επιθέσεων που έγιναν εις βάρος της οικογένειάς μου και των συγγενών μου, με παρόμοια ψεύδη με αυτά της κ. Σταμάτη, προκειμένου να εκβιαστώ να τους δώσω χρήματα από αυτά που κι αυτή (καθόλου τυχαία) υποστήριξε τηλεοπτικώς ότι δήθεν έχω. Στην υπόθεση αυτή, όπως φυσικά γνωρίζει, ελεγχόμενος ποινικά είναι και ο σύζυγός της.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Ιουνίου με την εισαγγελική αγόρευση επί της ενοχής ή μη των κατηγορουμένων σε δεύτερο βαθμό για τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης