Δυο τριαξονικά και έναν προωθητή θα στείλει ο δήμος Ηράκλειου στο χώρο στάθμευσης στην πύλη του Αγίου Γεωργίου, κάτω από την πλατεία Ελευθερίας, που έχει μετατραπεί σε χωματερή.

Το τελευταίο διάστημα στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν κατασκηνώσει οικογένειες αθίγγανων, που έχουν μετατρέψει σε «σπίτι» τους, το χώρο του παρκινγκ. Μαγειρεύουν, πλένουν, απλώνουν, κοιμούνται, εκεί παίζουν τα παιδιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εικάζεται ότι αυτή η παραμονή συνδέεται και με τον όγκο των απορριμμάτων που έχουν κατακλύσει το χώρο, όπως αποδεικνύει και ο φωτογραφικός φακός του MadeinCreta.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει ένα δημοτικό υπάλληλο, ο οποίος όμως «μοιράζεται» σε τρία παρκινγκ και δεν ξέρει … από πού να βάλει αρχή όταν επισκέπτεται το σημείο και προσπαθεί με τη σκούπα και το φαράσι να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μονολογώντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το MadeinCreta επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Ανδρέα Κυπραίο, ο οποίος συμπτωματικά εκείνη την ώρα έφτανε στο σημείο. Ύστερα από τον επιτόπιο έλεγχο, διαπιστώθηκε και η τραγικότητα της κατάστασης.

Μάλιστα προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος αποφασίστηκε ολόκληρη επιχείρηση. Συνεργείο καθαρισμού θα ξεκινήσει εργασίες απομάκρυνσης το πρωί της Παρασκευής ενώ το πρωί του Σαββάτου όπως δήλωσε στο MadeinCreta, θα σταλούν δυο τριαξονικά και ένας προωθητήρας, και θα τοποθετηθούν, επιπλέον, δυο μεγάλοι μεταλλικοί κάδοι χωρητικότητας 1.100 λίτρων έκαστος.

Ο ίδιος μάλιστα συνέδεσε όλη αυτή την κατάσταση και με την έλλειψη της αστυνόμευσης από τη δημοτική αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Madeincreta.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης