Εκδόθηκε το δελτίο γενικής πρόγνωσης του καιρού που θα ισχύει από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή.

Για αύριο, Δευτέρα, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρεια μέτριοι έντασης 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες, ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Τρίτη

Καιρός: στα δυτικά γενικά αίθριος και στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, κυρίως στα ανατολικά και νότια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη – Πέμπτη

Καιρός: στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές, οι οποίες από το μεσημέρι της Πέμπτης θα σταματήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και την Πέμπτη 6 με 8 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία
: σε βαθμιαία πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Παρασκευή

Καιρός: στην Εύβοια, την Ανατολική Στερεά, την Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος.

Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 6 με 7 εξασθενούντες. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ εξασθενούντες.

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Σάββατο 17-11-2012

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές.

Άνεμοι: βόρειοι-βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης