Ερωτευμένη με τον Άκη Τσοχατζόπουλου δηλώνει η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Μολντενχάουερ, μέσω του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Αγορεύοντας ο δικηγόρος τόνισε πως η Γκούντρουν είχε παθολογική αγάπη στον πρώην υπουργό και πως ακόμη δεν τον έχει ξεπεράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συνήγορό της είναι ξεκάθαρη η βούλησή της να διατηρήσει το όνομα του πρώην υπουργού. «Εγώ θα πεθάνω με το όνομα Τσοχατζοπούλου», φέρεται να δηλώνει η ίδια.

Ο κ. Δημητρακόπουλος διέψευσε τους ισχυρισμούς Ζήγρα, σύμφωνα με τους οποίους η πρώην σύζυγος ζήτησε και πήρε χρήματα 400.000 δολάρια για το διαζύγιο χαρακτηρίζοντας προκλητικά ψευδείς τους ισχυρισμούς αυτούς.

Η κα. Γκούντρουν πίστευε ότι ο Νίκος Ζήγρας «γνώριζε γυναίκες» στον πρώην υπουργό και γι’ αυτό τον θεωρούσε ως «κακή συναναστροφή». Μάλιστα, η κα. Γκούντρουν πίστευε ότι ήταν αυτός που συνέστησε την Βίκυ Σταμάτη στον Τσοχατζόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον συνήγορο, η πρώην σύζυγος του Άκη δεν θέλει να δει ούτε ζωγραφιστό τον Νίκο Ζήγρα.

Να σημειωθεί ότι η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου δεν έχει παρευρεθεί στη δίκη και επέλεξε να μην απολογηθεί. Ο κ. Δημητρακόπουλος έδωσε περιέγραψε στους δικαστές μίας εικόνα γυναίκας που καταρρέει.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης