Χθες, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής συνάντησης των ομάδων ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία διεξήχθη στις 17.15 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, ομάδα 200 περίπου ατόμων συγκεντρώθηκε μπροστά από τη θύρα των αποδυτηρίων του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μετά την αναφώνηση συνθημάτων εκτόξευσαν αντικείμενα όπως πέτρες, μπουκάλια, ξύλινα κοντάρια και μεταλλικά δίφρακτα, έσπασαν την πόρτα εισόδου των αποδυτηρίων και επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτά, ενέργεια την οποία απέτρεψαν οι παρευρισκόμενες αστυνομικές δυνάμεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, οι εν λόγω οπαδοί, κινούμενοι στους δρόμους περιμετρικά του γηπέδου και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, επιτέθηκαν σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων με πέτρες, μάρμαρα, γυάλινα μπουκάλια και ξύλινα καδρόνια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, αποκαθιστώντας την τάξη. Κατά την επέμβαση πραγματοποιήθηκε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων, ενώ συνελήφθησαν 5 άτομα, ηλικίας 16 έως 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, «διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και αντίσταση κατά της Αρχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης