Στεφάνια και λουλούδια αφήνουν από το πρωί πολίτες και εκπρόσωποι φορέων στον χώρο του Πολυτεχνείου, για να τιμήσουν την 44η επέτειο από την 17η Νοεμβρίου και την εξέγερση των φοιτητών κατά της Χούντας.

Γονείς με παιδιά και παππούδες με εγγόνια προέρχονται να αποτίσουν φόρο τιμής στους φοιτητές που πριν από 44 χρόνια έχασαν τη ζωή τους στην εξέγερση κατά της δικτατορίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 15.00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Την ίδια ώρα θα κλείσει ο σταθμός του μετρό «Μέγαρο Μουσικής», ενώ από τις 17.00 κλειστοί θα είναι και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός».

Παράλληλα, σε ισχύ έχουν τεθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Όπως έχει ανακοινωθεί από την Τροχαία, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που πραγματοποιούνται από την Τετάρτη στο οδικό δίκτυο γύρω από το ΕΜΠ έως την πλατεία Κάνιγγος θα εφαρμοστούν και σήμερα.

Ωστόσο, θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και στις στάσεις των λεωφορείων και τρόλεϊ.

Η αστυνομία έχει αυξήσει εφέτος τα μέτρα, καθώς στο κέντρο και στις γύρω περιοχές θα αναπτυχθούν δυνάμεις περίπου 7.000 αστυνομικών από όλες τις υπηρεσίες, ενώ έχει καταρτιστεί ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο για την περιοχή γύρω από τη Βουλή, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης