Οι καιροί είναι δύσκολοι, ωστόσο η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη μπορούν να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο.

Έλληνας μετανάστης, ιδιοκτήτης εστιατορίου, έτυχε να διαβάσει το ρεπορτάζ του zougla.gr σχετικά με τους εγκλωβισμένους μαθητές στο Βερολίνο και ο ίδιος, αν και η επιχείρησή του είναι «μικρή και οικογενειακή» όπως ανέφερε, προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για το φαγητό των ανήλικων και των συνοδών τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε στο zougla.gr ο ιδιοκτήτης ανέφερε:
«Επειδή διαβάσαμε για την απόγνωση των μαθητών που εγκλωβίστηκαν στο Βερολίνο λόγω απεργιών. Είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε με το να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών για φαγητό. Για μη θεωρηθεί ότι το κάνουμε για λόγους διαφήμισης. Δεν αναφέρω το όνομα του εστιατορίου. Αφήνω το κινητό τηλέφωνο μου όπου θα μπορούσαν οι συνοδοί να επικοινωνήσουν έτσι ώστε να, μπορέσουν να γευματίσουν οι μαθητές. Με κατανόηση για την κατάσταση».

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω για το μεγαλείο αυτού του ανθρώπου, την ώρα που οι ελληνικές Αρχές και υπηρεσίες προσπαθούν ακόμη να λύσουν το πρόβλημα με τους εγκλωβισμένους μαθητές, επικαλούμενες «έλλειψη πόρων» για την τακτοποίηση του ζητήματος.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγκλωβισμένοι στο Βερολίνο, Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης